Inovenio GLASSWARE
 
 

DESPRE NOI

 
 

Firma S.C. INOVENIO GLASSWARE S.R.L,, cu fabrica in Popesti Leordeni,  este cel mai mare distribuitor oficial Pasabahce in Romania. Cu o experienta din anul 2009 pe piata romaneasca, activam atat in domeniul  HoReCa si de asemenea  executam decalcomanie pe sticla, ceramica, portelan.

 

Executam la cerere, logo personalizat si-l aplicam  pe o diversitate variata de modele de pahare de vin, vin spumant si champagnes, bauturi alcoolice, suc, apa, cesti si farfurioare de cafea etc.

 

Aceste produse pot fi atat din gama proprie care excede 2000 de modele dar pot fi si produsele clientilor.

 

 

Oferim produse variate, de la produse standard pana la produse de lux placate cu argint, aur platina, gravate manual. Aceasta aplicare manuala face ca fiecarui produs sa i se confere o atentie individuala, o nota de originalitate si personalitate, facandu-l unic.

 

De asemenea, executam sablare, aplicam vopseluri speciale, modele individuale, fotografii alese de client, imagini si desene proprii, cu semnificatii deosebite pentru cei care le aleg.

 

 Desenatorii nostri sunt specializati la scoala de arte, sunt pictori care executa fiecare produs cu pasiune si dedicatie.

 

Materialele folosite sunt de la furnizori consacrati, ceea ce face ca produsul final sa aiba garantie pe o durata lunga de viata.